Pánske nohavice na svadbu

Náš tip

Netradičné svadby búrajú módne pravidlá

Ste s budúcou manželkou slobodné duše, ktoré sa nenechajú zviazať škrobenými tradíciami? Užite si kúzlo rustikálnej svadby v lese, na lúke, farme či v záhrade a vykročte do spoločnej budúcnosti štýlovo.

Letné čierne, šedé či béžové nohavice na svadbu strihu chino sú primerane formálne a v kombinácii so slávnostnými trakmi, motýlikom a manžetkami budete za kráľa dňa. Vyhrňte rukávy a pokojne pridajte šik klobúk, prírodné svadby totiž doprajú veľa priestoru pre kreativitu.

Ako vyskladať outfit pre ženícha?

Rozhodli ste sa vstúpiť do manželstva a teraz vás čaká prvá dôležitá otázka: čo na seba? Svetlým typom odporúčame tmavý oblek, v ktorom lepšie vyniknete. Môže byť matný aj pololesklý, strih zvoľte slim fit s kratším rukávom. Samozrejme nezabudnite na pekné manžetové gombíky. Pánske nohavice na svadbu musia skvele sedieť a ladiť so zvyškom outfitu pre prípad, že by ste neskôr sako vyzliekol.

Outfit na svadbu ako hosť

Hostia by mali v prvom rade rešpektovať farebné zadanie a celkový ráz svadby, ktorý je spravidla popísaný už v pozvánke. Podľa toho voľte strihy jednotlivých odevov aj primeranú formálnosť vášho outfitu. Nezabudnite však na pravidlo, ktoré hovorí, že všetka pozornosť by mala patriť ženíchovi. Vynechajte vestu a výrazné doplnky, držte sa tmavých farieb a nemôžete šliapnuť vedľa.