Plavky pre plnoštíhle

Správny výber plaviek netreba podceňovať. Ak si potrebujete opticky vytvarovať postavu a ubrať pár kíl navyše, siahnite po plavkách pre plnoštíhle. Tie používajú šikovné optické klamy a triky, ktoré potlačia vaše nedostatky a naopak vyzdvihnutú všetky prednosti.

Náš tip

Využite optické klamy vo svoj prospech

Ak je niečo, čo vám dokáže v jednodielnych plavkách pre plnoštíhle pridať na sebavedomie lusknutím prsta, sú to práve optické klamy.

Naučte sa hru odtieňov využiť vo svoj prospech a môžete vyzerať aj o niekoľko veľkostí štíhlejšie. Samotná čierna síce zoštíhľuje, ale ďaleko väčšiu silu má, pokiaľ je strategicky umiestnená. Vyskúšajte iba pruhy po stranách tela, a uvidíte, aké kúzla vám v zrkadle predvedie.

Aké vybrať plavky pre plnoštíhle?

Plavky pre bacuľky nemajú síce tak široký výber strihov, ale zato sa od nich dočkáte všetkého, o čo vaše tvary žiadajú. Pevnosť, pohodlie a tvarovací efekt. Plavky pre veľké poprsie unesú aj naozaj veľký objem, plavkové šaty dokážu skvele zamaskovať nedokonalosti a v tankiných plavkách si plnoštíhle krásky môžu bez obáv zahrať aj plážový volejbal.

Aj dvojdielne plus size plavky sa vám môžu hodiť!

Páčia sa vám bikiny, ale žijete v predstavách, že na ne plnšie tvary nemajú nárok? Ani náhodou! Oblečte dvojdielne plavky s vysokým pásom pre plnoštíhle a užite si skvostný retro dojem, ktorý ide s postavou „krv a mlieko“ skvele do páru. Jediné, čo by vám mohlo uškodiť, sú pridané ozdoby, volániky a žabičkovanie. Stavte na jednoduchosť a budete za hviezdu.