Plavky s vysokým pásom

Vysoký pás je trendy a tento rok prichádza aj na pláže a kúpaliská. V ponuke nájdete plavkové legíny, monokiny aj brazílky. Vytvarujte svoje krivky, ktoré budú obdivovať muži aj ženy. Staňte sa kráľovnou pláže.

Náš tip

Srdcom aj štýlom v džungli

Plavková sezóna so sebou prináša vlnu dobrej nálady, na ktorú by ste mali naskočiť aj s vašim stylingom. Zabudnite na jednofarebné minimalistické plavky a zvoľte vzory a farby.

Veľmi trendy variáciou je tématika džungle a kvetovaných vzorov, ktoré na plavkách s vysokým pásom veľmi pekne vyniknú. Ak nie ste fanúšičkou farieb, vyskúšajte kombináciu tón v tóne alebo klasické čierne plavky s botanickou potlačou v neutrálnej farbe ako biela, béžová alebo sivá.

Dámske plavky s vysokým pásom: super pohodlné a veľmi ženské!

Dvojdielne plavky s vysokým pásom majú tendenciu lichotiť rôznym typom ženských postáv, šikovne zamaskujú bruško, predĺžia nohy a zároveň pôsobia štýlovo. Zahviezdite na plážovej party či kúpalisku vo výrazných farbách, nadčasových neutrálnych odtieňoch alebo vzorovanej potlači – je to len na vás!

Ideálne plavky pre moletky

Nemusíte mať postavu modelky, aby ste sa mohli cítiť pri vode sebavedomo. Calvin Klein plavky vás rozmaznajú luxusným vzhľadom, športovo založené dámy oslovia Adidas plavky a aj Bonprix má vo svojej najnovšej kolekcii štýlové dámske plavky s vysokým pásom. Stačí si len vybrať, zobrať opaľovací krém, slnečné okuliare a vyraziť chytať bronz.