Teplákové sukne

Balenciaga, Calvin Klein alebo Max Mara... Aj také značky zaradili teplákové sukne na svoje prehliadkové móla! Niet divu, sú pohodlné, štýlové a sexy. Dáte im šancu aj vy?

Náš tip

Tepláková sukňa sa dá nosiť aj vo veľkom štýle

Všetko je o doplnkoch a o výslednej štylizácii! Čierna tepláková midi sukňa s bielym crop topom a koženou bundou bude vyzerať naozaj výborne.

Dokonalý imidž dosiahnete, ak si obujete čierne workery a máte ležérny, pohodlný a veľmi štýlový outfit, v ktorom môžete smelo vyraziť na párty, do kina alebo do mesta.

Teplákové sukne kraľujú pohodlnej móde

Príjemná, mäkká sukňa, ktorá vás nebude nijako obmedzovať pri pohybe, by vám nemala chýbať. Vyskladajte si ležérny outfit na bežné dni alebo na doma, ktorého dominantou bude pohodlná klasika - šedá tepláková sukňa so šnurovaním v páse. Tá sa bude skvelo hodiť napríklad k bielemu tričku s potlačou alebo čiernemu topu.

Ktorý druh teplákovej sukne je ideálny pre vás?

Dlhá tepláková sukňa v tmavých farbách, najmä v čiernej, predstavuje dokonalý komfort a ženskosť v jednom. Takisto aj tepláková sukňa s postranným rázporkom je osviežením ležérneho šatníka. Obľúbené sú i modely s vreckami, kam schováte všetky drobnosti, lichotivý áčkový strih aj priliehavé modely v rôznych dĺžkach.