Volánové plavky

Všetky romantické duše, pozor! Volánové plavky sú vašim trendom na tento rok. Dievčenské kvetované, exotické zvieracie vzory alebo minimalistická biela či čierna – volánové plavky nájdete tento rok v každom prevedení. Vyskúšajte ich aj vy.

Náš tip

Retro šachovnica s vysokým pásom

Milujeme retro kúsky, ktoré v sebe miešajú trendy z minulosti s aktuálnymi strihmi. A tieto dvojdielne plavky s vysokým pásom sú ukážkovým príkladom.

Volánové plavky nemusia byť iba o kvetoch a jungle vzoroch. Retro šachovnica v neutrálnej ružovej sa hodí aj k svetlejšej pokožke, vyšší pás zakryje menšie nedostatky v okolí bruška a aktuálne volánové rukávy urobia z topu plaviek skvelý doplnok letného outfitu na pláž.

Len pozor, aby ste s volánmi na rukávoch na pláži nezadriemali. Výsledne opálenie by nemuselo byť to pravé orechové.

Vytvarujte si postavu vhodnými plavkami

Očarujúca na pláži? Ak si vyberiete správne plavky na váš typ postavy, žiadny problém! Plavky s vysokým pásom vám predĺžia nohy, zamaskujú bruško a volánová podprsenka sa postará o vytvorenie objemu v horných partiách. Jednodielne plavky s volánom pristanú každej žene a túto sezónu sú opäť v kurze, rovnako ako volánové šaty.

Jedno alebo dvojdielne plavky s volánom - ktoré si vybrať?

Celé plavky s volánom pôsobia veľmi žensky a rafinovaný strih, vzory a farby vám pomôžu opticky vyvážiť postavu. Chceli by ste zvýrazniť svoj pás? Dvojdielny model s volánmi je pre vás ako stvorený. Bonprix plavky ponúkajú pestrú paletu strihov a farebných prevedení, z ktorých si určite vyberiete.