Dámske kvetované košele

Pokiaľ chcete tento rok v lete ukázať svoju ženskú stránku, kvetované košele sú tým najlepším spôsobom, ako to dosiahnuť. Zalichotia vám tým správnym spôsobom a vyzerajú tak sviežo a elegantne.

Náš tip

Nechajte rozkvitnúť svoj šatník

Kvetovaná košeľa si najlepšie rozumie s čiernymi alebo bielymi džínsami. Vymýšľanie outfitu vám tak nezaberie viac ako pár chvíľ, vďaka čomu vám ešte zostane veľa času na účes a rannú pohodu.

Voľnú košeľu na gombíky stačí iba vpredu zastrčiť do nohavíc a jednoduchý, napriek tomu veľmi ľúbivý, outfit je na svete. Nezabudnite ani na výrazný rúž, ten pozdvihne celý váš vzhľad na ďalší level.

Kvetovaná košeľa dokáže s vašou náladou zázraky

Či už nosíte formálne oblečenie z lásky k elegancii alebo tento dress code vyžaduje vaša práca, snažte sa vyhnúť prehnanej striedmosti. Bez trochy farieb a kreatívnych prvkov sa môže ľahko stať, že skĺznete k nudnému až učiteľskému dojmu. Nie je však nič jednoduchšie, než do svojej strohej rutiny zapojiť veselé košele s kvetmi. Uvidíte, že sa vaša kancelária razom rozjasní.

Veľký alebo drobný vzor?

Košeľa s kvetinovým vzorom pôsobí romanticky, nežne a pristane aj plnším krivkám. Pokiaľ si ale úmyselne nechcete pridať nejaké to kilo navyše, radšej zabudnite na veľké kvety. Máte vysokú a štíhlu postavu? Potom vám naopak veľké kvety pristanú, navyše dokážu pridať drobnému hrudníku na plnosti, a to najmä v kombinácii s voľnými rukávmi.