Dámske plyšové kabáty

V chladnom počasí sa na módnu scénu pravidelne vynára plyšový kabát. Tento mäkký, príjemný spoločník do nehostinného počasia si získal srdcia všetkých milovníčok ležérnych a štýlových outfitov.

Náš tip

Čierny plyšový kabát vám nesmie chýbať

Čierna je v kurze vždy a ak sa chcete z domu v chladných dňoch vybrať ako zabalená v hrejivej deke, čierny plyšový kabát sa o vás postará a ešte budete vyzerať aj štýlovo.

K crop topu a džínsom sa bude vďaka svojej štruktúre a lesku perfektne hodiť. Rovnako ho môžete zo skrine vytiahnuť, ak sa chystáte na rande, je jednoducho univerzálny!

Plyšový kabát dobre vyzerá a ľahko sa kombinuje

Zalovte v kolekcii Trendyol alebo Koton a vyberte si ten pravý! Nosí sa sladký dievčenský štýl, v ktorom omladnete, nadčasová elegancia alebo svieži športový štýl a oversize modely. Praktický je plyšový kabát s kapucňou – tá zahreje hlavu, ak začne fúkať. Obliecť si ho môžete prakticky k čomukoľvek od šiat až po džínsy a top.

Retro hlási návrat na scénu

Výrazným trendom poslednej doby je návrat retra, takže ak je vám táto módna vlna sympatická, túto sezónu si určite zaobstarajte plyšový kabát na zips v štýle 70. rokov, ktorý dodá vašim outfitom tú správnu šťavu. Z farieb môžete staviť na krémovú, hnedú, kamelovú, ale aj červenú, bielu alebo pastelové odtiene.