Prehozy na plavky

Buďte trendy a štýlová! Zaobstarajte si plážový prehoz na plavky, ktorý z vás urobí sebavedomú dámu. Ponuka je široká, a tak si môžete vybrať krátky aj dlhý prehoz na plavky, transparentný, so strapcami, jednofarebný či vzorovaný.

Náš tip

Štýlový doplnok nielen k moru...

Váhate, či si prehoz na plavky zaobstarať len kvôli letnej dovolenke pri mori? Ukážeme vám, že ho využijete aj inak. Ako?

Čipkovaný prehoz na plavky vyzerá veľmi dobre aj v kombinácii s tielkom alebo crop topom a kraťasmi či džínsami, a to ako v dlhej, tak aj krátkej verzii.

Ak si vyberiete krátku verziu, môžete ho nosiť rozopnutý voľne, alebo ho zaviazať v páse na uzlík, vďaka čomu získate ďalšiu štýlovú kombináciu navyše. Prehoz so strapcami bude zase skvelá pre letný boho outfit na festival.

Prehoz cez plavky zvýši sebavedomie a ochráni pred slnkom

Vyzliekanie do plaviek môže byť nepríjemné nielen pre ženy s plnšou postavou, ale aj pre tie štíhle. Ak sa na pláži nerada odhaľujete, riešenie je jednoduché - kúpte si prehoz cez plavky, ktorý vám zdvihne sebavedomie, a navyše vás ochráni pred slnečnými lúčmi, ktoré môžu byť najmä v prímorských oblastiach pekne zradné.

Aký plážový prehoz na plavky si vybrať?

Ak chcete, aby vám plážový prehoz slúžil aj ako ochrana pred slnkom, vyberte si radšej menej transparentnú látku. Ak sa chystáte k moru alebo je vaša pokožka veľmi svetlá a náchylná na spálenie, zvoľte dlhý prehoz na plavky s dlhším rukávom, ktorý vás proti slnku dostatočne ochráni. Myslite tiež na to, že čierna farba pohlcuje slnečné lúče, zatiaľ čo svetlé odtiene ich odrážajú.