Pruhované sukne

Pruhy sú v móde už od nepamäti. Nie všetky však pristanú každému! Rôzne pruhy sa líšia šírkou, farbou a hlavne smerom. Poďte sa s nami pozrieť na to, aká pruhovaná sukňa pristane práve vám.

Náš tip

Na prúžky sa musí múdro

V prúžkovanej sukni sa často ocitáme na tenkom ľade. Stačí však také malé kúzlo, akým je asymetria, a nemáte sa čoho báť.

Zošikmené pruhy na áčkovej sukni ku kolenám sú tou správnou voľbou pre každý typ postavy. Nechajte ju siahať až do pása a lusknutím prsta vykúzlite zábavný farebný outfit s dokonale ženskou siluetou. Ten už stačí doplniť jednoduchými teniskami.

Pruhovaná sukňa pomôže vytvarovať postavu

Túžite po dokonale symetrickej postave? Stavte na pruhovanú sukňu! Dajte si však veľmi záležať na umiestnení a smere prúžkov. Zvislé pruhy krásne pretiahnu nízku či objemnejšiu postavu, tie vodorovné zase výrazne rozširujú. Pridajú vám tak na objeme tam, kde je treba, čo ocenia najmä veľmi štíhle ženy s chlapčenskou postavou.

Dlhá pruhovaná sukňa je trendy

Dlhá pruhovaná sukňa vám dopraje mnoho priestoru pre kreativitu. Je možné ju kombinovať s volánmi, gombíkovými detailmi, zmenou smeru pruhov či vrstvením látok. Vždy tak vytvoríte veľmi originálny outfit, v ktorom s davom rozhodne nesplyniete. Odviažte sa vo farbách alebo vyskúšajte čiernobielu pruhovanú sukňu, ani jedna vás nikdy neprestane baviť.