Zamatové šaty

Zamatová móda je trendy už dlhé roky. Investujte do kúskov s bohatou textúrou, z ktorých vyžaruje kúzlo, aj vy! Vybrať si môžete obľúbené bodycon šaty alebo puzdrové šaty v žiarivých odtieňoch drahokamov.

Náš tip

Zamatové šaty nemusíte nosiť len na slávnostné príležitosti

Vymeňte luxusne pôsobiace čierne zamatové šaty za niečo svieže na bežné dni! Stavte na výrazný farebný odtieň - čo tak karamelovú? Hľadajte modely v strihoch, ktoré pôsobia na prvý pohľad uvoľnene. Pod zamatové šaty na traky si oblečte pruhované tričko, obujte si topánky v pánskom štýle, napríklad workery a štýlový outfit je na svete.

Dámske zamatové šaty sú opäť v kurze

Zamatové šaty sa tešia obľube už od stredoveku, kedy ho nosili najmä kráľovské rodiny a boli symbolom luxusu. Teraz sa opať vracajú na výslnie v rôznych formách a farbách. Zamatové šaty s dlhým rukávom sú obľúbené do chladného počasia. Prezrite si napríklad zamatové šaty reserved a nájdite si pre seba tie pravé.

Ako kombinovať zamatové spoločenské šaty?

Zamat je výrazný, preto k nemu nepotrebujete zbytočne veľa šperkov. Nechajte vyniknúť materiál, farbu a strih. Sexy červené zamatové šaty alebo klasické farby ako tmavomodrá, fialová, čierna, bordová alebo tmavo zelené zamatové šaty sú nadčasovou záležitosťou, na ktorú sa môžete vždy spoľahnúť. Doplňte ich decentnými náušnicami a listovou kabelkou.