Dámske zimné prešívané kabáty s kapucňou

V chladnom počasí sa hodí mať v šatníku kabát s praktickou kapucňou, ktorá vás a najmä váš účes zachráni pred studeným vetrom, snehom a dažďom. Nájdite si v najnovšej kolekcii populárnych značiek kabát podľa svojich predstáv.

Náš tip

Pustite si do šatníka farby

Máte už dosť čiernej alebo tmavej modrej, ktorú v tomto období nosia všetci, a zatúžila ste po niečom originálnejšom?

Veselé farby vám zlepšia deň. Rozžiarte sa napríklad optimistickou lososovou. V tejto sezóne sú v kurze sýte a teplé farby a rôzne odtiene ružovej, oranžovej alebo červenej sa budú nosiť vo veľkom.

Čierny prešívaný kabát s kapucňou je klasika

Nadčasová klasika, ktorá nevychádza z módy, stávka na istotu – tak by sa dal charakterizovať čierny prešívaný kabát. Vďaka farbe sa bude ľahko kombinovať ku všetkému a ak ho okoreníte zaujímavými doplnkami, napríklad výrazným šálom, rukavicami alebo čiapkou, môžete naplno prejaviť svoju kreatívnu stránku.

Ako vybrať dĺžku zimného prešívaného kabátu?

U nás si vyberiete rôzne dĺžky prešívaných kabátov na zimu: hrejivý dlhý prešívaný kabát s kapucňou lemovanou ozdobnou kožušinou sa bude vynímať na vysokých dámach. Ak ste nižšia, voľte skôr midi dĺžku alebo kabáty nad kolená. Najdôležitejšie však je, aby ste sa cítili v kabáte sebavedome a ochránili sa pred zimou.