Kvetované plavky

Romantické, krásne a stále dostatočne sexy - to sú kvetované plavky. Využite letného ducha a sviežosti kvetinovej potlače na nosenie všetkých druhov kvetov a dodajte svojmu vzhľadu na pláži alebo pri bazéne trochu šmrncu. Jednodielne plavky alebo bikiny, stačí si vybrať!

Náš tip

Plavky s kvetmi a tropickým vzorom vás naladia na dovolenkovú vlnu

Plavky s kvetinami, najmä tými tropickými, hýriacimi pestrými a sýtymi farbami, k letu neodmysliteľne patria a okamžite navodia tú správnu dovolenkovú atmosféru.

Oživte svoj vzhľad sviežou tropickou potlačou alebo zaujímavými strihmi, ktoré vám pomôžu vylepšiť postavu. Širšie boky šikovne zamaskuje spodný diel v tvare sukne.

Tejto sezóne kraľujú plavky s kvetinovou potlačou

Kvetované plavky v akejkoľvek forme sú aktuálne trendom číslo jeden. Nosia sa monokiny s rôznymi prestrihmi, originálne páskové plavky, jednodielne aj dvojdielne plavky s retiazkami aj strihy s vysokým pásom, ktoré zdobia ľalie, ruže, ibištek alebo napríklad pestrofarebné tropické rastliny. Vyberte si svojho favorita!

Jemná kvetinová potlač podčiarkne vašu ženskosť

Ak túžite po romantických, nadčasových plavkách, vyskúšajte aktuálny hit - biele kvetované plavky. Pôsobia elegantne a navyše v nich krásne vynikne opálená pokožka. Je len na vás, ktorý model si zvolíte, v kolekcii značiek Roxy, Trendyol či Blancheporte určite nevyberiete zle. Dôležité je najmä to, aby ste sa v plavkách cítili sebavedomo a príjemne.