Kvetované sukne

Vo chvíli, keď prichádza jar, sú kvety na prvom mieste. Šaty a topy sú už samozrejmosťou, ale v poslednej dobe sa do popredia dostávajú aj kvetované sukne. Vybrať si môžete mini sukne s vysokým pásom aj dlhé maxi sukne po členky.

Náš tip

Biele tenisky k sukni sú nesmrteľná kombinácia

Nikde nie je napísané, že k sukni musíte nosiť len lodičky. Ak si potrpíte na pohodlie, no rada sa obliekate žensky, tenisky k sukni sú trendom, ktorý netreba obchádzať.

Ako ich štýlovo skombinovať? Dlhá kvetovaná sukňa bude vyzerať výborne k jednoduchým plátenkám, ku kratším sukniam si môžete dovoliť aj výraznejšie a objemnejšie tenisky.

Kvetovaná letná sukňa rozžiari váš deň

Čo navodí bezstarostnú, romantickú atmosféru lepšie ako sukne s kvetmi? Nechajte svoj šatník rozkvitnúť a môžete si byť istá, že budete maximálne trendy! Strih si vyberte podľa typu postavy, no kvetovaná áčková sukňa pristane takmer každej dáme. Čierna kvetovaná sukňa s blúzkou a zladeným náhrdelníkom predstavuje perfektný outfit do práce.

Kvetovaná sukňa: akú dĺžku si vybrať?

Vhodne zvolenou dĺžkou sukne si dokážete opticky zoštíhliť postavu, pridať pár centimetrov na výšku, alebo naopak ubrať. Máte kratšie nohy ako trup? Pozerajte sa skôr po kratších sukniach. Ak vám môžeme závidieť dlhé nohy, maxi kvetovaná sukňa na vás ukážkovo vynikne. V prípade, že je vaša postava harmonická, dobrou voľbou je aj kvetovaná midi sukňa.