Peračníky pre teenagerov

Vyberte si zo širokej ponuky peračníkov pre teenagerov a teenagerky, ktoré zvládnu usporiadať všetky vaše písacie potreby a kozmetiku, ale tiež vám umožnia vyjadriť váš osobný štýl. Od klasických čiernych modelov až po extravagantné vzory a logá obľúbených značiek.

Náš tip

Oválne školské puzdro Topgal: perfektná organizácia za každých okolností

Študentský peračník od značky Topgal je ako stvorený pre všetkých starších školákov a študentov, ktorí chcú mať svoje písacie potreby nielen prakticky usporiadané, ale aj výrazne štýlové.

Vnútorné usporiadanie puzdra je plné prekvapení - nájdete tu sieťované vrecko na zips a klopu, ktorá skrýva užitočné gumičky na uchytenie až deviatich ceruziek a pier. Priestranný priestor pod chlopňou zase čaká na vaše pastelky, fixky, pravítko či kružidlo.

Praktické a štýlové peračníky pre teenagerov

Na Modiu nájdete širokú škálu študentských peračníkov a puzdier. S menšími rozmermi a prehľadným usporiadaním vnútorných oddielov sú skvelým riešením na ukladanie písacích potrieb, kozmetiky či osobných drobností. Skrátka všetkého, čo bežný teenager potrebuje. Vďaka kompaktným rozmerom sa peračníky zmestia do školského batohu alebo kabelky a zároveň môžu byť štýlovým doplnkom, ktorý vyjadruje osobnosť a vkus svojho majiteľa.

Obľúbené farby a vzory

Veríme, že kvalitný peračník je nielen praktickým doplnkom, ale aj spôsobom, ako vyjadriť svoj osobný štýl. V najnovších kolekciách preto nájdete trendy dizajny a farby, ktoré oslovia študentov s rôznym vkusom. Na milovníkov klasickej elegancie čakajú peračníky v čiernej farbe, ktoré sú vždy vkusnou voľbou. Ak však túžite po niečom výraznejšom, môžete si vybrať model s florálnym vzorom alebo logom obľúbenej značky.