Squid Game oblečenie

Už žiadne ďalšie nudné oblečenie! Dajte ostatným najavo, čoho ste fanúšikom. Na Modio.sk nájdete originálne tričká aj mikiny s motívmi populárneho seriálu Squid Game (Hra na kalmáre).

Náš tip

Fandíte Squid Game? Dajte to všetkým najavo!

A môžete začať rovno pekne vo veľkom – súpravami, ktoré vychádzajú z tých, ktoré nosili žiaci škôl v Južnej Kórei v 70. rokoch.

Ak až tak odvážni nie ste, stavte na tričká s vyobrazením hlavného hrdinu alebo na kúsky s jednoduchými geometrickými motívmi, ktoré vychádzajú zo znakov kórejskej abecedy. Celkový look dotvoria biele Vans tenisky, ktoré nosili všetci účastníci hry.

Squid Game: hra o život a veľké peniaze

Squid Game začína pomerne nevinnou detskou hrou, ktorá následne uvrhne hlavného hrdinu do krvavého súboja o veľké peniaze. Pravidlá sú jasné: hráč nesmie prestať hrať, hráč, ktorý odmietne hrať, bude vyradený (usmrtený), hry môžu byť ukončené, ak väčšina súhlasí. Kto by sa ale vzdal odmeny vo výške zhruba 35 miliónov eur? A tak sa roztáča šialená hra, na konci ktorej zostane len jeden milionár a 455 mŕtvych.

Prečo juhokórejský seriál Squid Game zaujal celý svet?

Nie je úplne bežné, aby juhokórejské seriály víťazili v rebríčkoch popularity. Seriál Squid Game je však iný. Čo stojí za jeho úspechom? Okrem tajomného nádychu a ázijského surového štýlu by sme za úspechom Squid Game mohli nájsť aj celkom výstižnú paralelu k dnešnej spoločnosti. Chudoba, zúfalstvo, túžba po bohatstve a moci, elity ovládajúce dianie... to všetko možno nájsť v pozadí a stotožniť sa s tým.