Sukne s gombíkmi

Ak hľadáte horúce trendy na tento rok, potom vrelo odporúčame vyskúšať sukne s gombíkmi, ktoré boli populárne už v 70. rokoch minulého storočia. Jedná sa o nevšedný kúsok, ktorý môžete nosiť nielen počas horúcich letných dní, ale aj počas jesenných a zimných mesiacov - stačí pridať pančuchové nohavice.

Náš tip

Outfit do kancelárie v duchu sexy vintage

Hľadáte, akými módnymi kúskami prežiariť vašu formálnu garderóbu? Zaobstarajte si gombíkovú midi sukňu z tvídu – každý váš outfit okamžite dostane ten správny retro nádych v modernom poňatí.

Stačí ju skombinovať s bielou košeľou oživenou volánikmi a kabátom v pastelovej farbe. Na nohách nemusíte mať iba lodičky, vysoké čižmy celkový dojem krásne odľahčia a dodajú celku na ľúbivosti.

Sukňa s gombíkmi vás bude baviť

Retro je vidieť naprieč všetkými aktuálnymi trendmi, nie je sa preto čomu diviť, že sú na vzostupe aj gombíkové detaily. A čím výraznejšie, tým lepšie. Sukňa s gombíkmi vpredu je veľmi variabilná, ženská, s ľahkým nádychom zvodnosti. Všetko však záleží na tom, kam až necháte rafinované gombíkové zapínanie rozhalené.

Gombíky dodajú outfitu módny retro švih

Na denné nosenie vám najlepšie poslúži džínsová a menčestrová sukňa s gombíkmi. Nemusí byť dokonca ani puzdrová, prepínacie strihy sú viac variabilné a lichotia navyše všetkým postavám. So zvyšujúcimi sa teplotami potom voľte ľahšie materiály. Ani tu nehrajú gombíky druhé husle, naopak vám skvele poslúžia ako náhrada za doplnky.