Ľanové sukne

Nie je náhoda, že s otepľujúcim sa počasím siahame po ľanovom oblečení. Táto uvoľnená, ale elegantná látka má množstvo výhod, vďaka ktorým je ideálna pre jarné a letné mesiace. Nielen, že je to krásne priedušný materiál, ale je všeobecne udržateľnejšie ako bavlna a ďalšie obľúbené materiály.

Náš tip

Spoznajte všetky výhody ľanu

Ľanové oblečenie si zamilujete najmä v lete, pretože sa v ňom vďaka vynikajúcej priedušnosti a termoregulačným vlastnostiam nebudete tak potiť, no využijete ho počas celého roku.

Pokožka pod ľanom dýcha a pretože ľan je antibakteriálny, je vhodný aj pre ľudí s citlivou pokožkou a ekzémami. Navyše je ekologický, odolný a má dlhú životnosť.

Dlhá ľanová sukňa neodmysliteľne patrí k letu

Rozviata dlhá sukňa z príjemného chladivého ľanu, jednoduché tielko, balerínky či sandálky - ideálny letný outfit je na svete. Ľanová sukňa nie je len pre “prírodné divožienky”, z rôznych štýlov, strihov a farebných prevedení si môžete vybrať naozaj štýlové a rafinované kúsky v mestskom štýle, v ktorých zažiarite na festivale, na dovolenke aj v práci.

S čím nosiť ľanové sukne?

Sukne z ľanu sa kombinujú rovnako jednoducho ako iné materiály. Do práce si k ľanovej sukni môžete vziať hodvábnu blúzku, elegantnú kabelku a topánky. V chladnejšom počasí si na vrch prehoďte ešte sako alebo sveter. Ľanová sukňa vyzerá výborne aj k džínsovej bunde a bielemu tričku, s teniskami vytvoríte pohodlnú a praktickú kombináciu na každodenné nosenie.