Sukne s opaskom

Sukne s opaskom sú všestranné, moderné a pôvabné. Navyše ich môžete nosiť bez ohľadu na ročné obdobie. Stačí si vybrať lichotiaci strih a farbu pre svoju postavu. Dáte prednosť plisovanej, džínsovej, puzdrovej alebo zavinovacej?

Náš tip

Vysoký pás dokáže zázraky

Sukne s opaskom pristanú každej žene, tvar ani farba pritom nehrajú veľkú rolu. To pravé kúzlo spočíva v umiestnení prepásania.

Pokiaľ si chcete v páse pár centimetrov ubrať či pôsobiť viac symetricky, siahnite po sukni s vysokým pásom, kde je opasok umiestnený do najužšieho miesta. Chlapčenským postavám prospeje voľnejší strih, oblejším tvarom naopak sadne skôr čierna puzdrová sukňa s opaskom.

Detail, na ktorom záleží

Sukňa patrí k dámskemu šatníku od nepamäti, zdôrazňuje totiž nohy a vyzdvihuje ženský pôvab. Ako ale na to, aby vám naozaj lichotila? Vezmite si na pomoc opasok! Ten je tým pravým elegantným detailom, ako dokonale rozdeliť postavu a zdôrazniť ženskú siluetu. Či zvolíte trendy džínsovú sukňu s opaskom, splývavú alebo nestarnúcu puzdrovú, to už záleží na situácii a vašich preferenciách.

Ženskosť neznamená odhalenú kožu

Pokiaľ svojim šatníkom túžite prehnať vlnu ženskosti, spomeňte si na šarmantný šatník Diane Keaton. Tá sa vyžíva v dlhých sukniach s opaskom – a čím výraznejšia, tým lepšia. Práve ona je dôkazom, že dlhá sukňa nikdy nezostarne a budete v nej vyzerať skvele, nech máte 8 alebo 80 rokov. V zime sa perfektne dopĺňa s rolákom, v lete k nej oblečte trendy crop top, vždy budete mať šmrnc.