Asymetrické sukne

Asymetrické sukne sú jedinečné, krásne a zaujímavé. Dokážu zvýrazniť vaše najlepšie prednosti a skryť problémové oblasti. Nosiť ich môžete v teplom aj chladnom počasí, pri zvláštnych príležitostiach aj na dennej báze.

Náš tip

K letu patrí pestrá šifónová sukňa

Letná sukňa, ktorá nikdy nevyjde z módy? Rozhodne tá rozviata a asymetrická. Hodí sa na piknik v parku, prechádzku prírodou aj na dovolenku. Dĺžku si však starostlivo rozmyslite.

Dlhé štíhle nohy rafinovane ukáže sukne s rázporkom alebo so zavinovacím efektom, silnejšej postave naopak lichotí skôr dlhá asymetrická sukňa či predĺžené cípy po stranách.

Asymetrická sukňa je zmyselná a ženská

Asymetrická zavinovacia sukňa vnesie do vášho šatníka voľnosť a pohodlie. Nebudete sa stačiť čudovať, ako žensky sa v nej budete cítiť. Nechajte ju siahať až do pása a vykúzli vám dokonalú postavu v tvare presýpacích hodín. Výhodou navyše je, že vďaka splývavému strihu perfektne padne ako útlym postavám, tak aj tým silnejším.

Zdôraznite svoju krásu a ženskosť

Asymetrická puzdrová sukňa je asi tým najzvodnejším kúskom, aký môžete cez deň vyniesť. Skvele vyzerá v kombinácii s volánom či strategickým rázporkom. Čierna asymetrická sukňa má skôr večerný charakter, pokiaľ ju chcete vyniesť cez deň, skombinujte ju napríklad s crop topom. V spoločnosti elegantné blúzky či košele bude skvelým spoločníkom do kancelárie.